bérbeadás

Teljes szervízt kínálunk

 

Alkalmazkodva a rendezvényszervezők igényeihez és a rendezvények, események sokrétű jellegéhez, akusztikus és digitális billentyűs hangszerek teljes skáláját kínáljuk. Bérbevett zongoráinkhoz szállítást, hangolást és ha szükséges, zongoristát is biztosítunk, így egy csomagban minden szolgáltatást megrendelhet tőlünk. 
A tervezésben, megfelelő hangszer kiválasztásában is szívesen segítünk, így bármilyen kérdése, kérése felmerül, keressen bizalommal. Lentebb megtekintheti pár hangszerünket, de jelezze igényét, többféle zongorát is tudunk biztosítani. 

önjátszó zongora

A láthatatlan zongorista

 

Rendezvényszervezők kedvence. Nem kell művész, zenekar, az ezekkel járó többletköltség és adminisztráció, az önjátszó zongora mindent megold. Óriási előnye, hogy nem csupán egyszerűsíti a szervezést - hiszen nem kell zongorát bérelni, majd művészt találni, külön megállapodásokat kötni - de olyan látvány is egyben, mely felejthetetlen élményt nyújt a résztvevőknek. Magától játszik, mozognak a billentyűk, ha kell jazzt, vagy Celin Diont, de akár Chopint, és mindezt akkor indítjuk el, vagy állítjuk le amikor akarjuk. Önjátszó esetén bármilyen helyzetet pillanat alatt lekezelünk, hiszen akkor indítjuk el és állítjuk le, akkor cserélünk műfajt, amikor akarunk. Hab a tortán, hogy ha szükséges, bárkinek a kedvenc dalát is elkészítjük, akár egy himnuszt, egy indulót, egy esküvői bevonulózenét, egy születésnapos vagy a vezérigazgató kedvencét. Lentebb megtekintheti bemutató videóinkat.

 Minden zongorás igényt kielégítünk

 

Nem szükséges több alvállalkozóval dolgoznia, a zongorabérlethez kapcsolodó összes szolgáltatást kínáljuk: bérbeadunk, szállítunk, hangolunk, zenét készítünk, zongoristát biztosítunk és bármiylen kérdésben szakmai segítséget nyújtunk.  

Önjátszó zongora: videó ízelítő

Bérelhető zongora,pianínó