Zongoraszállítás

Válassza a szakértelmet és a biztonságot

 

Nagyon sok hirdetéssel találkozhatunk melyek zongoraszállítást kínálnak. Tudniuk kell, hogy mi folyamatosan azokat a zongorákat, pianínókat javítjuk, melyet egyik nap hütőt, majd mosógépet, azután kidobott bútort szállító, magukat zongoraszállításban is professzionálisnak mondott szakemberek  szállítottak. Tisztelet a kívételnek, de a kivételt igen kevés...
Ezért döntttünk úgy, hogy mi, akik kizárólag zongorákat, pianínókat, önjátszó zongorákat készítünk, javítunk, felújítunk, koncerteken művészeknek hangolunk, vállaljuk a zongoraszállítást is. Ez Önnek egy nagy biztonságot és nyugalmat adhat, és azonnal kéznél vagyunk a további szervizek elvégzésében, mint szállítás utáni hangolás, vagy bármilyen jellegű hiba, elállítódás azonnali kijavítása. A hangszere állapotfelmérését is elvégezzük, értékbecsüljük, így megismeri milyen értéket képvisel zongorája.

Magyarországon és teljes Európában vállaljuk a szállítást. 

Rólunk

 

Cégünk 1993-tól, nemzetközi hírnévvel rendelkező zongoraterem és zongoraműhely. Szakmánkat 5 ország zongoragyáraiban tanultunk, és mi hoztuk létre azt az egyedülálló online applikációt, mely több mint 4000 zongoramárkát tartalmaz, és a zongorák korát, történetét ismerteti.  Összegezve, a zongorák összes típusát, változatát ismerjük, szállítjuk és javítjuk.

E-mail és üzenetküldés


 

Kérjük, ossza meg barátaival oldalunkat