gallery/img_0338

Megéri kockáztatni?


 

Ahogy az ismert mondás is figyelmezet: cipőt a cipésztől. A pianínók, zongorák kereskedelmében ez fokozottan igaz, hiszen a mi szakmánk nagyon szűk körben mozog, évtizedek szükségesek egy igazán elismert szakmai szint eléréséhez.

Fontos tudniuk, hogy a hangszer kinézetének, márkájának, a hangszer műszaki állapotához semmi köze. Egy népszerű márka 3 évesen is csupán 10000,- Ft-ot érhet, de fordítva is igaz: egy kevésbé népszerű, 60 éves hangszer is érhet több százezer forintot. Tehát hiába néz ki valami jól, szép, fényes, fehérek a billentyűk, fiatal, a márkáról is hallottak már, a műszaki állapot dönt el mindent. Miért? Mert a zongora a tökéletes működésében,  hangzásában, rezgésében fejti ki hatását, viszont mindez akkor biztosított, ha minden egyes alkatrésze ehhez hozzájárul és erre alkalmas. A több ezer alkatrészekből számos olyan létezik, melynek a hibás működése, rossz vagy lestrapált állapota, értéktelenné teszi a hangszert. Igen, mindent meglehet javítani, de kérdés, hogy megéri-e. 

© Szakmai garancia - tőlünk

gallery/jótállás

Minden használt pianínónkra és zongoránkra 3 év, minden új hangszerünkre 5 év jótállást biztosítunk. A jótállási javításokat helyszínen végezzük, mely ha nem teljesíthető, a hangszert, saját költségünkön műhelyünkbe, oda-vissza szállítjuk. 

gallery/szakami garancia

Amennyiben zongoravásárlás előtt állnak és körülnéznek a piacon, számos online hírdetőfelületen található hírdetéssel fognak találkozni. Egy másik lehetőség amikor egy ismerőse ajánl pl. egy pianínót.  Arra kérjük Önöket, hogy nagy óvatossággal közelítsék meg az ilyen jellegű vásárlásokat. Az eladó jószándékú, de olyan hibákról nem tudhat, melyek Önt komoly költségekbe sodorhatja. Cégünk azért kínál szakmai garanciát, hogy Ön teljes mértékben biztosítva legyen arról, hogy szakembertől, pontosabban 30 éves múlttal és nemzetközi elismertségű zongoramanufaktúrától vásáról, olyanoktól akik az iskolák, művészek, koncerttermek hangszereit kezelik, gyártanak, felújítanak.  600m2 -es, kelet-európában egyedülálló műhelyünk bármikor meglátogatható, elérhetőek vagyunk, ajtónk mindenki előtt nyitva áll, és mindent megteszünk azért, hogy további hosszú-hosszú évekre nyitva is maradjon.   

gallery/untitled (6)

Nem csupán szakmai garanciát biztosítunk, tovább megyünk. Azt szeretnénk, hogy a zongora, örömteli pillanatokot nyújtson családjának, de azt is tudjuk, hogy van eset, amikor ez nem valósul meg. A gyerek meggondolta magát, nem akar már zongorázni, vagy nagyapa felháborodott, mert a zongoragyakorlástól nem tudja nézni a kedvenc sorozatát... Semmi gond, segítünk: a tőlünk vásárolt használt hangszerekre 1 éves visszavásárlási garanciát biztosítunk.