Bookmark and Share

Láthatatlan zongorista a zongoránál!

Emlékeznek a rajzfilmre? Mozogtak a zongora billentyűi, zongorista sehol, és a zongora magától játszott. Ez most már a valóság!

Miért is jó ez? Mivel az akusztikus zongora csodálatos hangzását - és nem egy felvett digitális hangot! - élvezheti anélkül, hogy zongorázni tudna. A klasszikus zenétől a jazzig, a pop zenétől a rockandroll-ig, minden zenei műfaj megtalálható a belső memóriában, így egy gombnyomásra előcsalogathatjuk, és élvezettel hallgathatjuk kedvenc dalainkat. A csúcsok csúcsa, hogy a zongoránk saját eredeti hangja mellett zenekari hangszereket is hallhatunk, így pl. akár egy teljes jazz zenekari megszólalást is élvezhetünk.

Helyezze el otthon a nappalijában, egy kerti partin, kaszinóban, étteremben, hajón, de akár egy aulában, ez a hangszer csodálatot és fergeteges élvezetet visz a zenehallgatás, valamint a szórakozás világába. Képzeljen el egy kellemes peszgőzést, egy lágy zongorahangzás mellett, ahol éjszakába nyúlóan élvezheti a kifogyhatatlan és jobbnál jobb háttérzenéket. A "zongorista" garanáltan nem fog elfáradni.

És, hogy fokozzuk: a zongorát teljes értékű hangszerként is használhatjuk, tehát reggeli kávé mellé lágy zenét játszatunk vele, este meg saját magunk is leülhetünk zongorázgatni.

A Pianoforce cég önjátszó rendszere bármilyen zongorába, vagy pianínóba beszerelhető. Természetesen már gyárilag beszerelt önjátszó-rendszerrel rendelkező zongorákat és pianínókat is lehet vásárolni.

Kérjük, tekintse meg rövid bemutatónkat, és ha szeretne egy ilyan zongorát, szívesen állunk rendelkezésére:

 

                  Videók

 

 
.